experts
in
financiering en overname

Succesvolle verkoop van importeur en groothandel in verbandmiddelen

Opdracht:

De eigenaar van deze onderneming naderde zijn pensioengerechtigde leeftijd en heeft ons gevraagd de verkoop van zijn onderneming te begeleiden. Het bedrijf bestaat al 15 jaar en heeft een goede reputatie opgebouwd. De onderneming doet zaken met zorgverzekeraars, ziekenhuizen en apotheken, drogisterijen etc. Goede omzet en prima marge. Kortom: complex maar wel te verkopen.

lees verder

Echtscheiding en een onderneming

De Situatie:

Een man en vrouw zijn gehuwd in gemeenschap van goederen. Beide hebben inkomen, en de vrouw heeft ook nog een eenmanszaak: een groepsaccommodatie, minicamping en B&B. Dit alles is gevestigd in en rond de echtelijke woning.

De man en de vrouw komen tot de conclusie dat een echtscheiding onvermijdelijk is.

lees verder

succesvolle aankoop onderwijsinstelling

De situatie

Onze opdrachtgever heeft een opleidingsinstituut met meerdere werkmaatschappijen. Hij heeft goede resultaten geboekt en wil graag uitbreiden. Hij kiest daarbij nadrukkelijk voor een overname.

lees verder

Succesvolle aankoop APZ te Zuidwolde

De situatie

Onze opdrachtgever is een jonge man van 25 jaar (Jan Jaap Slob). Hij is in loondienst, maar kan daar zijn energie niet in kwijt. Hij wil gaan ondernemen, en wil dat doen door een bedrijf over te nemen.

lees verder

Succesvolle financiering van een garagebedrijf

De situatie

Een garagebedrijf in Hoogeveen is vanaf hun en mijn start al klant bij mij. Zij hebben eerst de exploitatie van het garagebedrijf overgenomen. Nu krijgen ze de gelegenheid om ook het onroerend goed te verwerven.

lees verder

Invoering UBO-register bij de KvK

UBO staat voor: Ultimate Beneficial Owner.

Op 26 juni 2017wordt het UBO-register ingevoerd. Daarin komen de namen te staan van natuurlijke personen die, al dan niet achter de schermen, bij een vennootschap of een andere juridische entiteit aan de touwtjes trekken. Het UBO-register moet helpen voorkomen dat het financiële stelsel wordt gebruikt voor het witwassen van geld of voor terrorismefinanciering. Het gaat dus niet alleen om de directiefunctie maar juist om het eigenaarschap.

lees verder

ONDERNEMEND IN BEDRIJFSOVERNAMES EN BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Slomp Bedrijfsadviseurs is een onafhankelijke adviseur voor ondernemers die zich bezig willen gaan houden met een bedrijfsovername of op zoek zijn naar een bedrijfsfinanciering.
Onafhankelijk wil zeggen: Wij hebben dus géén belangen in of bij banken of accountantskantoren en nemen ook géén belang in uw onderneming na de overname.
 
Pro-actief, creatief en resultaat gericht
Wanneer u met ons in zee gaat zult u merken dat wij met verrassende vragen komen en ook verrassende oplossingen zullen presenteren. Wij verdiepen ons maximaal in uw situatie en zullen samen met u het doel stellen wat u en wij willen bereiken.

De route naar dat doel is uiteraard in iedere situatie verschillend, maar voorop staat uw belang en het resultaat. 
 
Helder en transparant
Hoe begint een traject? Uiteraard begint het met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal getracht worden de opdracht of probleemstelling duidelijk te krijgen en een oplossingsrichting te bespreken. Vervolgens zal er een offerte door Slomp Bedrijfsadviseurs worden opgesteld: helder en transparant. Geen verrassingen achteraf. 

Samen met u als ondernemer willen wij het beste resultaat behalen bij een van de belangrijkste beslissingen uit uw leven. Daarvoor staan wij altijd voor u klaar.  

 
 

Slomp Bedrijfsadviseurs
Slomp Bedrijfsadviseurs heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsovernames en bedrijfsfinancieringen, en daarvoor 12,5 jaar ervaring als bankier.

Roel Slomp is gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht, de BOBB. Zie de website www.bobb.nl

Roel Slomp is partner van Overname-Experts. Hierover meer op de pagina "overname-experts" en op de website: www.overname-experts.nl

 

Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht
Aangesloten bij Overname Experts, samenwerkingsverband Bedrijfsovernamespecialisten
Slomp Bedrijsadviseurs De Beugel 15 7908 NK Hoogeveen T +31(0)528 231799 E roel.slomp@slompbedrijfsadviseurs.nl